Terrass

Terrassen är tillgänlig för alla boende på Domus och Nyponet.

Hyresavgiften är för närvarande 300 kr och depositionen är satt till 3500 kr. Beloppet på 3800 kr ska swishas eller banköverföras till föreningskonto efter kontraktsskrivning för att slutföra bokningen.

Allmänna regler:

  1. Högljudda fester är strängt förbjudna på terrassen.
  2. Endast en enda högtalare som inte är större än en skokartong är tillåten i lokalen.
  3. Ingen gruppdans är tillåten på grund av störningar för hyresgästerna direkt under terrassen.
  4. Du måste se till att terrassen är städad och samla ihop dina egna sopor när du lämnar den.
  5. Underlåtenhet att lämna lokalen och återlämna nycklar före kl. 22.00 kommer att leda till delvis eller hela depositionen som böter.Terrassen har en maximal beläggning på 30 personer.

Kontraktet skickas automatiskt tillsammans med bekräftelsemailet när en bokning görs via Google-formuläret. Kontraktet innehåller ytterligare information om böter och städning.

I lokalen ingår 3 bord med plats för upp till 6 personer vardera. I lokalen finns även en papperskorg. För att använda soptunnan måste sopsäck(ar) begäras från föreningen i förväg.

Obs: På grund av att terrassen öppnats igen efter tidigare missbruk kan reglerna och depositionen verka vara ovanligt höga. Detta är för att förhindra ytterligare missbruk av terrassen. Lokalen underhålls av Domus/Nyponet-boende som frivilligt förblir respektfulla för att säkerställa fortsatt tillgänglighet av terrassen för alla boende.

Tillgänglighet

Bokningsformulär